FÖRSÄLJNING

Vid försäljning så vänligen kontakta oss för val av rätt maskin och offert. 08-531 894 60 / info@compactor.nu

Utöver glättare så har vi reservdelar till samtliga betongbearbetning maskiner, både för Tremix och Swepac. Vi hjälper även till med reperationer på samtliga betongbearbetning, både från Tremix och Swepac.

Vi är återförsäljare åt Swepac. Gemensamt för samtliga maskinmodeller från Swepac är att de är smidiga och lättjobbade. De är också stryktåliga och driftsäkra, vilket betyder låga drifts- och underhållskostnader.

TR 1150P

Bensdriven glättare för planing och glättning av färska betonggolv

TR 1150P är en bensindriven glättare som finns i två olika alternativ av motor, båda är miljövänliga och driftsäkra motrer på antingen 6,6kW eller 8,9kW. Maskinen är väldigt genomtänkt med exempelvis transporthjul, skyddskåpa och justerara inställningar.

TR 950E

Eldriven glättare för planing och glättning av färska betonggolv

TR 950E är en eldriven glättare som bygger på en miljövänlig och driftsäker elmotor på 2,5kW med låg bullernivå. Maskinen är väldigt genomtänkt med exempelvis transporthjul, skyddskåpa och justerbara inställningar.

TR 950P

Bensindriven glättare för planing och glättning av färska betonggolv

TR 950P är en bensindriven glättare som finns i två olika alternativ av motor, båda är miljövänliga och driftsäkra motorer på antingen 4,8kW eller 6,6kW. Maskinen är väldigt genomtänkt med exempelvis transporthjul, skyddskåpa och justerbara inställningar.

TR 750E

Eldriven glättare för planing och glättning av färska betonggolv

TR 750E är en eldriven glättare som bygger på en miljövänlig och driftsäker elmotor på 2,5kW med låg bullernivå. Maskinen är väldigt genomtänkt med exempelvis transporthjul, skyddskåpa och justerbara inställningar.

TR 750P

Bensindriven glättare för planing och glättning av färska betonggolv

TR 750P är en bensindriven glättare som bygger på en miljövänlig och driftsäker bensinmotor från Honda motor på 4,8kW. Maskinen är väldigt genomtänkt med exempelvis transporthjul, skyddskåpa och justerbara inställningar.

TR 600P

Bensindrive glättare för planing och glättning av färska betonggolv

TR 600P är en bensindriven glättare som bygger på en miljövänlig och driftsäker Honda motor på 4,1kW. Maskinen är väldigt genomtänkt med exempelvis transporthjul, skyddskåpa och justerbara inställningar.

TR 600E

Eldriven glättare för planing och glättning av färska betonggolv

TR 600E är en eldriven glättare som bygger på en miljövänlig och driftsäker elmotor på 1,5kW med låg bullernivå. Maskinen är väldigt genomtänkt med exempelvis transporthjul, skyddskåpa och justerbara inställningar.

KONTAKTA OSS

INTRESSERAD AV VÅRA 
PRODUKTER?