VÅRA TJÄNSTER

Compactor har sedan 80-talet specialiserat sig på uthyrning, reparation och service på samtliga maskiner som har med betongbearbetning att göra. Till exempel glättare, vibra-balk, ytvibratorer, vakuumbehandling mm.

Med vår långa erfarenhet och kunskap så vet vi vad som krävs för att få en maskin att prestera som den ska.

Erfarna

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap inom våra produktområden och tjänster.

Effektiva

Vi håller det vi lovar och levererar alltid enligt överenskommelse.

personlig service

I många fall jobbar vi väldigt nära våra kunder vilket leder till långa relationer.

Försäljning

Vi har glättare både el och bensindriva glättare och samtliga reservdelar till maskiner i vårt sortiment. Vi värdesätter högt att de är stryktåliga och driftsäkra för att hålla en låg drifts- och underhållskostnad.

KOntakta oss

Uthyrning

Vi har flertal maskiner för uthyrning, så som glättare, vibra-balkar, ytvibratorer, vakumbehandling mm. Vi hjälper även till med transport, både utkörning och hämtning. Bla har vi ytvibratorer från 1,5 till 10,4 meter.

KOntakta oss

Service & Reparation

Vi utför samtlig service & reparation av maskiner. Betongbearbetning är en utsatt miljö så därför är det alltid bra att se över sina maskiner så dem fungerar som dem ska. Vi hjälper till med transport, både hämtning och utkörning.

KOntakta oss

Konsultering

Vi hjälper till att välja vilken maskin som passar för ert ändamål, det är viktigt att välja rätt maskin från början för att få ett så bra resultat som möjligt. Med rätt maskin så spar du som kund både tid och pengar.

KOntakta oss
KONTAKTA OSS

Undrar du något?